FORUM Szukaj Użytkownicy Grupy Profil Rejestracja Zaloguj

Witamy Gość
Obecny czas to 16 Grudzień 2018, 12:03


AVA - Dyskografia:

AVA- Love
14 luty, 2010
Geffen Records

01. Et Ducit Mundum Per Luce
02. Flight Of Apollo
03. Young London
04. Shove
05. Epic Holiday
06. Hallucinations
07. The Moon-Atomic (...Fragments and Fictions)
08. Clever Love
09. Soul Survivor (...2012)
10. Letters to God, Part II
11. Some Origins Of Fire

AVA - I-Empire
Premiera: 6 listopad, 2007
Geffen Records

01.Call To Arms
02.Everything's Magic
04.Love Like Rockets
06.Secret Crowds
07.Star Of Bethlehem
08.True Love
10.Jumping Rooftops
11.Rite Of Spring

AVA - We Don't Need to Whisper
Premiera: 23 maj, 2006
Geffen Records

01. Valkyrie Missile
02. Distraction
03. Do It For Me Now
04. The Adventure
05. A Little's Enough
06. The War
07. The Gift
08. It Hurts
09. Good Day
10. Start The Machine

W dorobku AVA ma równiez single:

"The Adventure "
"It Hurts" (only UK)
"Do It For Me Now" (only US)
"The Gift"
"The War"

"Everything's Magic"
"Breathe "
"Epic Holiday"

:: Zobacz wszystkie newsy

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

RCPage about b182, +44, ava, bcr, transplants. 2001-2016 RCPteam.